Daghoroscoop: maandag 20 mei 2024 (2024)

Je complete horoscoop leren begrijpen, van sterrenbeeld tot Venusteken? We got you! Met Cosmo’s online cursus astrologie leer jij in 7 lessen de ins en outs van je eigen horoscoop en wat deze over je zegt. Meer info over Cosmo's online cursus astrologie vind je hier.

Daghoroscoop Ram 21/3 - 19/4

Je hebt vandaag nog een vrije dag. Heerlijk! Geniet van dit extra dagje en ga niet allemaal klusjes doen. Dan ben je nog niet lekker tot rust gekomen. Richt je aandacht vandaag voornamelijk op je gezin. Wees niet al te kritisch en probeer de dingen die gebeuren in een groter geheel te plaatsen. Er gebeuren dingen die botsen met jouw overtuigingen en nu moet je die denkbeelden bijstellen. Hierdoor begint je zelfvertrouwen te wankelen.

Daghoroscoop Stier 20/4 - 20/5

Deze dag kan wat lastige situaties voor je opleveren. Hoe hard je je best ook doet om rustig en relaxed te blijven, je bent gemakkelijk op de kast te krijgen. En dat is heel wat voor een rustig type als jij. Het is kiezen of delen. Je kunt wel tien dingen tegelijk willen doen, maar dan mag je niet verwachten dat je het allemaal even goed doet. Als er dan kritiek komt vanuit de omgeving is het niet eerlijk als je boos wordt. Haastige spoed is zelden goed.

Daghoroscoop Tweelingen 21/5 - 20/6

Houd op met dingen die je niets opleveren. Sjorren aan een dood paard is uiteindelijk alleen maar slecht voor je rug. Dat geldt niet alleen voor je eigen beslommeringen, maar het kan ook gaan om problemen van andere mensen. Neem een pak zakdoekjes mee als je vandaag de deur uitgaat, want de kans is groot dat iemand bij je wil uithuilen. Zoek ook een vertrouwde vriend(in) op als je zelf de behoefte voelt om je zorgen met iemand te delen.

Daghoroscoop Kreeft 21/6 - 22/7

Het zou leuk zijn om eens een oude vriend of vriendin op te zoeken. Jullie levens zijn allebei een heel andere kant opgegaan en jullie hebben elkaar dus heel wat te vertellen. Misschien krijg je wel een heel ander verhaal te horen dat je had verwacht. Deze dag staat in het teken van liefde en romantiek. Het liefst duik je hals over kop in een nieuwe romance of creatieve passie. Niets mis mee hoor. Gewoon lekker kopje onder gaan en genieten.

Daghoroscoop Leeuw 23/7 - 22/8

Je kunt ineens inzicht krijgen in bepaalde problemen. Doe jouw voordeel met de ervaringen van iemand die echt van wanten weet. Neem eindelijk afstand van onrecht wat jou is aangedaan. Nodig iemand uit die jouw uitnodiging zal weten te waarderen. Je hebt vandaag het gevoel dat iedereen je probeert tegen te houden, maar je eigen angsten vormen de grootste barrière. Het is de hoogste tijd om jezelf eens psychologisch door te laten zagen.

Daghoroscoop Maagd 23/8 - 22/9

Het klopt inderdaad dat je niet alles altijd goed hebt gedaan en dat je hier wellicht meer uit had kunnen halen, maar vergeet je niet dat je jezelf ook meerdere malen hebt overtroffen? Je hebt voor vandaag een afspraak of twee te veel gemaakt en je dreigt nu mensen teleur te moeten stellen. Zorg dat je zo snel mogelijk een nieuwe afspraak maakt. Je hebt rust nodig! Al die inspanningen van de afgelopen weken zijn heftig geweest en oververmoeidheid dreigt.

Daghoroscoop Weegschaal 23/9 - 22/10

De emoties kunnen vandaag erg hoog oplaaien. Je zult je af en toe flink moeten inhouden om geen dingen te zeggen waar je later veel spijt van zult krijgen. Aan het eind van de dag is plezier om een terloopse opmerking. Een klein voorwerp kan heel veel herinneringen bij je oproepen en die zijn lang niet allemaal positief. Wordt het geen tijd om hier eindelijk eens een punt achter te zetten? Berg het goed op, of misschien nog beter: doe het weg.

Daghoroscoop Schorpioen 23/10 - 21/11

Bij het horen van een spectaculair verhaal kan jou een gevoel van afgunst bekruipen. Maar wat let je eigenlijk om zelf óók eens uit de band te springen? Als je kinderen hebt, moeten jij en je partner vandaag de gelederen gesloten houden, want ze zullen gebruikmaken van de minste verdeeldheid tussen beide ouders. Er is een financiële meevaller op komst. Probeer het meeste daarvan opzij te zetten, want er zit een fikse uitgave aan te komen.

Daghoroscoop Boogschutter 22/11 - 21/12

Een flauwe grappenmaker kan vandaag het bloed onder je nagels vandaan halen. Probeer vooral je kalmte te bewaren. Door boos te worden maak je jezelf alleen maar belachelijk. Je loopt niet over van wilskracht en de kans bestaat dat je in een oude fout zult vervallen. Eén misstap valt nog te vergeven, maar wees de komende tijd extra streng voor jezelf. Klusjes waar je afgelopen week niet aan toe bent gekomen zullen vandaag moeten gebeuren.

Daghoroscoop Steenbok 22/12 - 19/1

Kinderen hebben nu extra veel behoefte aan warmte en veiligheid. Zorg voor een knusse omgeving, lekker aan tafel met een kopje thee. Of op de bank met een boekje. Als het maar gezellig is. Om in de nabije toekomst een grote overwinning te kunnen behalen, zul je in het hier en nu misschien een nederlaag moeten accepteren. Dat doet zeer, maar vergeet niet waar je het allemaal voor doet. Met een beetje geduld, komt die beloning uiteindelijk vanzelf.

Daghoroscoop Waterman 20/1 - 19/2

Je wordt vandaag geconfronteerd met iemand die het een stuk minder goed heeft dan jij en dat zet je aan het denken. Ja, je mag in je handjes knijpen. Een beetje relativeren kan geen kwaad. Je voelt je vandaag een beetje nostalgisch. Gelukkig heb je vandaag een extra vrije dag en heb je ruimschoots de tijd om te mijmeren over de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Maak je ook nog wat ruimte om leuke dingen te doen? Je kunt er ook lekker op uit gaan!

Daghoroscoop Vissen 20/2 - 20/3

Die kleurrijke persoon heeft bij jou een streepje voor en dat kan bij anderen tot gevoelens van jaloezie leiden. Probeer je aandacht wat eerlijker te verdelen. Neem de kritische opmerkingen van die ene vriend of vriendin maar met een flinke korrel zout, want de ander weet overduidelijk niet waar hij of zij het over heeft. Jij hebt het gelijk aan je zijde. De vraag is of jij je gelijk gaat halen, of de eer aan jezelf houdt. Een tip: ga voor dat laatste.

Astro Favorites

Cosmopolitan Cursus Astrologie

SHOP HIER

Daghoroscoop: maandag 20 mei 2024 (2)

Maanjournal

SHOP HIER

Daghoroscoop: maandag 20 mei 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5783

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.